+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 06:30-21:00 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: zárva biafitness@freemail.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK

KONDITEREM

Konditermünk az angol importból származó PULSE FITNESS gépeivel van felszerelve.

A Pulse Fitness termékek fejlesztése a testmozgás minden szintjére és aspektusára kiterjedő orvostudományi, egészségügyi és jóléti kutatások eredményein alapszik, mely kitűnő teljesítménnyel párosul. Az egységes külső megjelenés és a belső szerkezeti megoldások egysége nagyszerű és látványos gépparkot biztosít minden vendég számára.

 • Futópad (Low Impact Treadmill)
 • Bicikli (Pursuit Upright Cycle)
 • Lépcsőző (Pace Stepper)
 • Elliptikus tréner (Elliptical Trainer)
 • Hasprés (Abdominal)
 • Farizom gép (Glute)
 • Belső comb (Adductor)
 • Külső comb (Abductor)
 • Combhajlító (Seated Leg Curl)
 • Comb feszítő (Leg Extension)
 • Lábtoló (Seated Leg Press)
 • 4 állású torony (Four Station)
 • Twistgép (Rotary Torso)
 • Mell pillangó gép (Pec Deck)

Részletesebb termékinformációk: www.pulsefitness.com oldalon talál.

A felsoroltakon kívül kézi súlyok, rudak, padok állnak a vendégek rendelkezésére a világos, tükrös, klimatizált body teremben.

SZEMÉLYI EDZÉS

A kardió gépeinkben beépített edzésprogramok lehetővé teszik az önálló edzést, de személyi edzőink segítségét is kérheti, akik kizárólag Önre figyelve támogatják, tökéletesítik edzésmunkáját, elkészítik edzéstervét, s mindenben segítik céljai elérését.

Az edzés akkor lesz hatékony, ha az aktuális állapotnak megfelelő edzésmunkát végzünk, a megfelelő hatásfokon, a megfelelő pulzustartományban tartva szívritmusunkat.

Személyi edzőnk jelenléte garantálja, hogy hibátlan technikával, az életkornak, súlynak, edzettségnek megfelelő pulzustartományban dolgozva, fokozatosan fejlődjön, érje el a kívánt célt, legyen az akár egészségmegőrzés, állóképesség növelés, fogyás, izomtónus növelés vagy alakformálás. Az alábbi gombra kattintva megismerheted edzőinket.

Csoportos Órák

Változatos tornatermi óráink között minden korosztály megtalálja a kedvére valót: Alakformáló, bodyART, Cross Training, deepWORK, Fitt Training, Iyengar Jóga, IronBOX, Spinracing

Terembérlési lehetőség: 100 m2-es tükrös, sportpadlós, klimatizált tornateremben. Érdeklődni a 23/313-249-es telefonszámon lehet.

SZAUNA

Közösségi finn szauna, hogy mozgás után ellazíthasd fáradt izmaidat.
Bérlettel ingyenesen igénybe vehető!

A még elviselhetően magas hőmérséklet és a szauna kályhára való felöntés élményének hatására felpezsdül a vérünk, beindul a kívánt izzadás folyamata. Ezen reakció kiváltója a bőrfelületet érő hőhatás és a belélegzett forró levegő elegye, melyek hosszú ideig tartó kombinációja garantálja a tökéletes méregtelenítést. A testünkben felhalmozódott salakanyagok a megnyílt bőrpórusokon keresztül, az izzadságcseppek segítségével távoznak.

Használat után jóleső érzés a hideg vizes zuhany érrendszert szűkítő hatása.

Ami nem ajánlott szaunázás előtt és közben

 1. Kimerült fizikai és idegállapotban, vagy éhesen szaunázni.
 2. Nedves bőrrel belépni a szauna kabinba.
 3. A szaunában erősítő, vagy tornagyakorlatokat végezni.
 4. Kefével, dörzskesztyűvel, stb. az izzadságot a bőrről a szauna felületeire, szaunázó társainkra fröcskölni.

Szaunázást követően nem ajánlott

 1. Meleg vízzel lefürödni.
 2. Meleg ruhában utó izzadni, meleg vízben mártózni.
 3. Kihagyni a frisslevegő fürdőt
 4. A frisslevegő fürdő alatt „habzsolni” a hideg levegőt.
 5. A testet masszírozó vízsugárnak kitenni.
 6. Temperált vizű medencében (úszómedence, pezsgőkád) fürdőzni.
 7. Hideg lábfürdőt alkalmazni.
 8. Tornászni, úszni, egyéb testedző gyakorlatokat végezni.
 9. A hideg vizes fürdőzéskor (zuhanyozáskor) szappant és egyéb tisztálkodási vegyszereket használni.
 10. Nem felöltözni, és kihagyni a pihenést.

A szaunázás jelentősége

 1. A test és lélek ápolásának természetes módszere.
 2. Lazítja izomzatunkat és javítja közérzetünket.
 3. Kiválnak a bőrünkben felgyülemlett szennyeződések.
 4. Serkenti bőrünk hámsejtjeinek újraképződését.
 5. Fokozza testünk edzettségét és a fertőzéssel szembeni ellenálló képességét, főleg a megfázásos megbetegedésekkel és légúti fertőzésekkel szemben.
 6. Edzésben tartja szívünket és stabilizálja vérnyomásunkat.
 7. Fokozza a hormonképződést és serkentően hat vegetatív idegrendszerünkre.

SZOLÁRIUM

Életformává vált a szoláriumozás, ami nem csak barnít, elősegíti a szervezet D-vitamin és kálcium termelését, növeli a szervezet ellenálló képességét, megszünteti a stressz hatásait, kipihenheti egész napos fáradalmait, kedvezően hat a kedélyállapotra. Szép, egészséges, ápolt bőrt ajándékoz, fitt közérzetet biztosít, különböző bőrpanaszokra bőrgyógyászok ajánlják bőrtípusának megfelelő fokozatossággal, mértékletességgel.

Cadillac New Concept ellipszis alakú álló szolárium Vibro Trainerrel felszerelve – A legmagasabb szintű biztonság érdekében a legszigorúbb Európai Uniós követelményeknek megfelelő, Sugárbiológiai Intézet által vizsgált, nemzetközi minősítéssel rendelkező szolárium.

A mai piaci igények alapján kifejlesztett, egyedülálló szolárium gép jóval többet nyújt, mint bármely más szolárium! A vendégek a tartós és egyenletes barnuláson felül még karcsúsodnak, alakjukat formálják és garantáltan a leghatékonyabb cellulit kezelésen vesznek részt! A gép aljába szerelt, több funkcióban állítható opcionális egység hullámszerűen mozgatja végig a test minden részét a szoláriumozás ideje alatt.

Vibrotréner:egy különleges, teljes test vibráció alkalmazására kifejlesztett készülék, mellyel aktivizálhatjuk egyes izomcsoportjainkat és a mélyebb rétegek zsír- és kötőszövetét.

A vibrotréner ötvözi a kardio edzést, a zsírégetést, rugalmassági és relaxációs gyakorlatokat. Magas frekvenciájú vibrációval erősíti az izmokat és gyorsítja a kilók leadását.

Zsírégető, alakformáló, erősítő hatását úgy éri el, hogy a vibrotréner kibillenti az egyensúlyi pontjából a vibráló, masszírozó hatásnak köszönhetően. Ahhoz, hogy az egyensúly ismét létre jöjjön a test fő izmainak együtt kell dolgozni. Ez intenzív izommunkát igényel, ennek köszönhetően hatékonyan égeti el a szervezet a felesleges zsírt, a vibráció formálja az alakot, a masszázs pedig ellazítja Önt.

A vibrációs tréning amelett hogy zsírszöveteket éget el, serkenti a vér és nyirokkeringést, és ezért a barnulás is sokkal intenzívebb és tovább tartó lesz.


A használata jótékonyan hat a kötőszövetekre, feszesíti a kollagén rostokat és a bőrt, továbbá rendkívül hatásos a cellulitisz kezelésében és megelőzésében.

Feszesebb bőr – kiváló alak – mérhető, garantált fogyás – sejtmegújulás – egészséges életforma – teljes körű regenerálódás – bronzbarna bőrszín.

Professzionális álló szolárium, mely egy időben biztosítja vendégeink számára az egyenletes barnulást és alakformálást!!!

BIAFITNESS SPORTCENTRUM

2051 Biatorbágy, Szabadság út 12.

Telefonszámunk:

+36 23 313 249 

Kövess minket

Facebookon

Emailcímünk:

info@biafitness.hu

Kövess minket

Instagramon