+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 06:30-21:00 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: 14:00-20:00 biafitness@freemail.hu

Sziasztok, Szauer Dóri vagyok!

A sport mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Gyerekkoromban évekig hip-hop táncoltam, kick-boxoltam, 8 éves korom óta lovagolok és 12 éves voltam, amikor belecsöppentem a fitnesz világába.
Végzettségeim:
Csoportos fitness instruktor
Személyi edző
Testnevelési Egyetem – Rekreációszervező és egészségfejlesztő
Walkenergie oktató
Fanatic jump oktató
Spinning instruktor
Csoportos óráim felépítésében az alap koncepcióm, hogy mindent átmozgassunk. Alakformáló edzésemen fokozatosan növeljük a mozgás intenzitását. Az alapos bemelegítés után egy kis kardió rész következik, ezután egy teljes testet átmozgató erősítésre kerül sor, melynek középpontjában a kritikus területek állnak.
A hétfő reggeli pilates órám egy tökéletes nap-, és hétindító edzés. Itt sem térek el az alap koncepciómtól. Ez egy lassabb mozdulatokból álló, mélyizmot dolgoztató hatékony mozgásforma. Kíméli a gerincet. Nemtől, kortól függetlenül mindenki számára hasznos segítséget nyújt.
Személyi edzésem első lépése, hogy egyeztetjük a közeli és távlati céljaidat. Ha szükséges akkor azon finomítunk és átbeszéljük a lehetséges akadályokat, legyen az akár egészségügyi, fizikai vagy táplálkozási probléma.
Amiben segíteni tudok:
– személyre szabott edzésterv
– táplálkozási tanácsadás
– tudatos életmód kialakítása, önsanyargatás nélkül
– folyamatos motiváció
„Senki nem tudja, mire képes, míg ki nem próbálja.”
Sok szeretettel várok mindenkit az edzéseimre!
Elérhetőségem:
+3670 378 2406