+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 06:30-21:00 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: 14:00-20:00 biafitness@freemail.hu

RÓLUNK

Az egészség, a boldogság, a harmónia mindannyiunk igénye. Biatorbágy komplex szolgáltatásokat nyújtó fitness terme a Biafitness Sportcentrum olyan helyszínt kíván biztosítani vendégei számára, ahol testi és lelki felfrissülésre, a jó fizikai erőnlét megszerzésére, szakképzett csapatra és örömteli mozgásra számíthatnak.

A trénereinkkel való edzések biztosítják vendégeink számára a kihívást jelentő feladatokat, az izgalmas kikapcsolódást és a teljes fitness szemléletű életmód elsajátítását. Amikor valaki testileg és lelkileg aktív, motivált, pozitív és energikus, akkor ennek eredményei szemmel láthatóak. Ugyanakkor testünk fejlődésével együtt megváltozik kisugárzásunk, lelki állapotunk és szellemi teljesítményünk is.

A body teremben képzett teremedzők és egyéni igény esetén személyi edzők segítenek a személyre szabott edzésprogram és étrend kialakításában. A jelentős géppark és az edzők szakértelme minden korosztály és súlycsoport számára lehetővé teszi kitűzött céljainak leghatékonyabb megvalósítását, legyen az akár fitness versenyre való felkészülés, testsúlycsökkentés, testsúlynövelés vagy egyszerűen egy fittebb, egészségesebb életmód kialakítása.

A Biafitness Sportcentrumban kellemes hangulat, jó társaság, motiváló környezet várja a sportolni vágyókat. A szauna, vitaminbár, kozmetika pedig további olyan szolgáltatások, amelyek a vendégek kényelmét szolgálják.

BIAFITNESS SPORTCENTRUM

2051 Biatorbágy, Szabadság út 12.

Telefonszámunk:

+36 23 313 249 

Kövess minket

Facebookon

Emailcímünk:

info@biafitness.hu

Kövess minket

Instagramon