+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 06:30-21:00 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: 14:00-20:00 biafitness@freemail.hu

Sziasztok!

 

Azt vallom, hogy megfelelő kitartással és szorgalommal bármilyen kitűzött célt elérhetünk. 

A sport gyerekkoromtól szerves része az életemnek, atletizáltam, röplabdáztam, de a tánc mellett az  aerobic jelentette számomra mindig is azt a fajta mozgásformát, ami a kellemes fizikai fáradtság mellett felfrissített, jókedvre derített. Az évek alatt a mindennapjaim részévé vált, ezért  aerobik edző végzettséget szereztem.

 

Az aerobik a közös mozgás egyik leginkább hatékony formája. Csoportosan mozogni, együtt dolgozni, érezni a közös munka örömét, miközben magával ragad a zene – hihetetlenül jól motiválja, és rendszerességre ösztönzi az embert. Törekszem a kemény edzés mellett a jó hangulat megteremtésére is.

Klasszikus aerobik elemekből felépített, dinamikus, az egész testet megdolgoztató gyakorlatokból álló edzéseket tartok, amelyek segítségével  hatékonyan formálhatjuk az alakunkat és javíthatjuk a kondíciónkat.

Az edzés mellett az egészség megőrzéséhez szükséges az izmok megfelelő nyújtása, rugalmassá tétele, a test egyensúlyba hozása, ezért az aerobik mellett a jógával  és funkcionális edzéssel is foglalkozom.

A funkcionális edzés lényege, hogy olyan gyakorlatokat, mozgásokat végzünk, melyek során testünk, izmaink a maguk természetes módján mozognak, a mindennapi  életben is végzett mozgásokhoz hasonlóan.

Fontos jellemző még, hogy az  izmokat nem izoláltan eddzük, hanem a teljes testet, vagy legalábbis több izmot egyszerre megmozgató gyakorlatokat csinálunk , vagyis a testünkre egy egészként tekintünk. Több képességet fejlesztünk egyszerre, erőt, állóképességet, hajlékonyságot, koordinációt, gyorsaságot. Az alapgyakorlatokat a természetes mozgások jelentik, pl. a guggolás, húzódzkodás, emelések stb.

Az edzést segíti a  zene, amely megadja a keretet és segít  a dinamikus mozgások megtartásában.

Természetesen ha valaki azt szeretné, hogy személyre szabottan, csak vele foglalkozzon egy szakember, akkor személyi edzés keretében lehetőség van az edzettségi szint, cél és élethelyzetnek megfelelő edzésprogram megvalósítására.

Személyi edzéssel kapcsolatban keress bátran az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 06 20 2644779, ildiko.porzse@gmail.com, drporzse@gmail.com