+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 06:30-21:00 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: 14:00-20:00 biafitness@freemail.hu

Sziasztok, 

Idén júniustól Fitness Instruktorként találkozhattok velem a Biafitness Sporcentrumban!

A mozgás mindig is része volt az életemnek, a fitness már nagyon régóta hozzátartozik a mindennapjaimhoz. Jó pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg először bennem, hogy hivatásszerűen is mozgásterápiával és edzések vezetésével szeretnék foglalkozni. 

Jelenleg a Testnevelési Egyetem Humánkineziológus Mesterszakának (MsC) hallgatója vagyok, ahol a legújabb edzésélettani kutatási eredményekkel összhangban a gyakorlati képzés keretében sportolók állapotfelmérésével, teljesítmény-optimalizálással és sérülés utáni rehabilitációjával foglalkozunk.

Csoportos óráim között találhatsz akár kezdők számára is javasolt, dinamikus jellegű alakformáló köredzést, és haladóknak ajánlott intervall, HIIT tréninget is. Keress bizalommal és bátran, ha személyes segítségre van szükséged kitűzött céljaid elérésében! Legyen az akár rekreációs jellegű mozgás, alakformálás, fogyás, vagy szükség esetén rehabilitáció is. 

Személyi edzések mellett, egyénre tervezett mozgásterápia, gerinctréning, kineziotapeing, flossing terápia kidolgozását is vállalom.

Gyere el, és együtt kiválasztjuk az elképzeléseidnek megfelelő, számodra leginkább alkalmas mozgásformát, mellyel elindulhatunk a célhoz vezető úton, amin sikeresen végig is megyünk! 😊

Elérhetőségem: 06/70 932-3356, Insta: @rkzafi

Zafi