+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 06:30-21:00 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: 14:00-20:00 biafitness@freemail.hu

KURCZ MÓNIKA

Végzettségek: 

2020 – IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Csoportos Fitness Instruktor
2020 – Sifijumps Training System – Kangoo Power Instruktor
2021 – Sifijumps Training System – Kangoo Bootcamp Instruktor

Kiskorom óta keresgéltem a hozzám legjobban illő mozgásformát. Futottam, úsztam, lovagoltam, táncoltam, külőnbőző aerobik irányzatokat kipróbáltam. 2009-ben találtam rá a kangoora. A világ legtermészetesebb érzése volt először becsatolni a cipőt, az óra, a zene, a hangulat vitt magával. Számomra ez nem csak sport, az örök szerelem, ami végigkísér az életen. Formált testileg és lelkileg is, energiát, lendületet, erőt, új pozitív gondolkodást, nőiességet adta az egyéniségemhez. Barátokat, egy összetartó közösséget és pótolhatatlan élményeket kaptam általa. Ezt az életérzést szeretném átadni másoknak is!

Kangoo órák mellett egyéb csoportos órákon is találkozhatsz velem, mint alakformáló, köredzés, aerobik,… Keress bizalommal, ha személyes segítségre van szükséged a kitűzött céljaid elérésében, legyen szó fogyásról, alakformálásról, tömegnövelésről, vagy egy egészségesebb és harmónikusabb élet kialakításáról! Amit garantálhatok a közös személyes munka kapcsán: motiváció, jó hangulat, kemény, de preventív edzés az adott aktuális teherbírásodat figyelembe véve. 

Elérhetőségeim:

Mobil: +3630/428-4372

Email: kangooclubmoncsi@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/kangooclubmoncsi

Instagram: monika_kurcz