+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 06:30-21:00 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: 14:00-20:00 biafitness@freemail.hu

Sziasztok, Hirka Edina vagyok!

 

Az egész életemet a sportolásnak szenteltem. Már 4 évesen a ritmikus gimnasztika szerelmesévé váltam, 18 éves koromig versenyszerűen űztem is ezt a sportot. Ezt követően kóstoltam bele a fitness világába, 26 éves koromig több versenyen is megmérettettem magam. A sok befektetett munka eredményeként többszörös országos bajnoki címet nyertem el, egy világbajnoki 5. helyezést és több nemzetközi versenyen is részt vettem.

A Testnevelési Egyetemre jártam Ritmikus Gimnasztika és Testépítés-Fitness Edző szakra és 2003 óta dolgozom ritmikus gimnasztika, valamint személyi edzőként egyaránt. 2017-ben elvégeztem a BodyArt oktatói képzést is, így azt nem csak a személyi edzésekbe építettem be, de külön csoportos órát is tartok.

Amit a segítségemmel elérhetsz: edzésmódszerem hozzásegít, hogy jobb legyen az állóképességed, fittebbnek érezd magad, rugalmasabb légy, elérd a legjobb formád, akár fogyni, akár izmosodni szeretnél.

Speciális rehabilitációs edzésekkel is segíthetlek, fordulj hozzám bizalommal, ha életmód tanácsadásra lenne szükséged. Folyamatos segítségnyújtással, hibajavítással és állandó motivációval segítek céljaid elérésében.

 

Ha változtatni akarsz életformádon, és fittségeden,  fordulj hozzám bizalommal!

Segítek egyéni céljaid elérésében.

06-70-317-0325

Látogasd meg weboldalam: hirkaedina.hu