+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 6:30-21:30 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: 14:00-20:00 biafitness@freemail.hu

Sziasztok!

Gárdosi Kriszti vagyok, bodyART és deepWORK oktató, gerinc és stretching tréner.

A sport és a mozgás mindig fontos része volt az életemnek, de inkább a hobbi és a kikapcsolódás része volt. Egészen 7 évvel ezelőttig, amikor részt vettem életem első bodyART óráján. A bodyART nagy szerelmem lett, és elhatároztam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, és minél több emberrel megismertetni ezt a mozgásformát.

Ha Te is egy olyan mozgásformát keresel, ami a tudatos edzés mellett segít megélni a test, a lélek és a szellem harmóniáját, próbáld ki a bodyART-ot! Szeretettel várlak akár kezdő, akár haladó vagy!

Most már lassan 5 éve tartok bodyART órákat. Tudásom elmélyítése és szélesítése érdekében elvégeztem a bodyARTschool Hungary bodyART Dynamic, deepWORK és az IWI Preventív gerinc- és stretching képzését. Hosszú még az út előttem, de örülök, hogy végre olyasmivel foglalkozhatok, ami a szenvedélyem.

Célom, hogy átadhassam az embereknek tudatosságot, az önmagunkra figyelést és a pozitív energiát, amit a bodyART nyújt, és megtanítsam vendégeimnek átlépni a saját határaikat.

Végzettségeim:

bodyARTschool Hungary – bodyART® Basic (2014)

bodyARTschool Hungary – bodyART® Dynamic (2017)

bodyARTschool Hungary – deepWORK® Basic (2015)

Testnevelési Egyetem – Rekreáció és egészségfejlesztő szak (2014-2017)

IWI Preventív Gerinc- és Stretching (2018)