+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 06:30-21:00 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: 14:00-20:00 biafitness@freemail.hu

Kedves Sporttársak!

Balikó Tímea vagyok, szólítsatok Titinek!
Mióta az eszemet tudom, sportolok. A sport szeretetét elsősorban édesapámnak köszönhetem, aki 11-szeres magyar válogatott atlétaként méltán lett példaképem. Számos sportágat kipróbáltam és űztem életem során, ebből néhányat kiemelnék: Szívem csücske a kosárlabda volt. NB2-ben játszottam sokáig Sopron városában. Később az egyetemen, Keszthelyen lettem az evezés megszállotja, a csapatversenyek mellett egyéni sikerrel is büszkélkedhettem, pl.: 2006-ban Országos bajnok lettem evezős ergométeren.
Már általános iskolában is sporttagozatra jártam, de csak a diplomám megszerzése után találtam meg a hivatásomat, mint Testépítés-fitness sportoktató. Tudásszomjamnak köszönhetően az alábbi képzések elvégzésével bővítettem ismeretanyagomat:
Get Fit instruktor (felfüggesztés tréner)
Életmód-tanácsadó wellness trainer
Gymstick Muscle instruktor
X-training Crossover Fitness oktató
Testegyensúly gerinctréning oktató
Megszerszett tudásomat komplexen, tudatosan, egyénre szabottan alkalmazom munkám során. Vendégeim mindig tudják, hogy mit miért és hogyan csináljanak, beleértve a kitűzött célnak megfelelő étrendet is. Vendégeim voltak már gyermekek, kismamák, fiatalok, idősek, férfiak és nők. Minden igényt és elképzelést ki tudok elégíteni, ha van kellő motiváció és elhatározás.
Mottóm: „ A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!”
Ennek megfelelően indítalak el utadon, maradok melletted és kísérlek a célba!
Ha felkeltettem érdekődésedet, keress bizalommal a BIAFITNESS-ben Biatorbágyon, vagy alábbi elérhetőségeim egyikén:
mobil: +3670/3657309
e-mail: timea.baliko@gmail.com
Facebook: Balikó Tímea vagy Balikó Tímea-sportoktató oldalamon