Feliratkozás a hirlevelünkre

Facebook

Életformává vált a szoláriumozás, ami nem csak barnít, elősegíti a szervezet D-vitamin és kálcium termelését, növeli a szervezet ellenálló képességét, megszünteti a stressz hatásait, kipihenheti egész napos fáradalmait, kedvezően hat a kedélyállapotra. Szép, egészséges, ápolt bőrt ajándékoz, fitt közérzetet biztosít, különböző bőrpanaszokra bőrgyógyászok ajánlják bőrtípusának megfelelő fokozatossággal, mértékletességgel.

Cadillac New Concept ellipszis alakú álló szolárium Vibro Trainerrel felszerelve – A legmagasabb szintű biztonság érdekében a legszigorúbb Európai Uniós követelményeknek megfelelő, Sugárbiológiai Intézet által vizsgált, nemzetközi minősítéssel rendelkező szolárium.

A mai piaci igények alapján kifejlesztett, egyedülálló szolárium gép jóval többet nyújt, mint bármely más szolárium! A vendégek a tartós és egyenletes barnuláson felül még karcsúsodnak, alakjukat formálják és garantáltan a leghatékonyabb cellulit kezelésen vesznek részt! A gép aljába szerelt, több funkcióban állítható opcionális egység hullámszerűen mozgatja végig a test minden részét a szoláriumozás ideje alatt.

Vibrotréner:egy különleges, teljes test vibráció alkalmazására kifejlesztett készülék, mellyel aktivizálhatjuk egyes izomcsoportjainkat és a mélyebb rétegek zsír- és kötőszövetét.

A vibrotréner ötvözi a kardio edzést, a zsírégetést, rugalmassági és relaxációs gyakorlatokat. Magas frekvenciájú vibrációval erősíti az izmokat és gyorsítja a kilók leadását.

Zsírégető, alakformáló, erősítő hatását úgy éri el, hogy a vibrotréner kibillenti az egyensúlyi pontjából a vibráló, masszírozó hatásnak köszönhetően. Ahhoz, hogy az egyensúly ismét létre jöjjön a test fő izmainak együtt kell dolgozni. Ez intenzív izommunkát igényel, ennek köszönhetően hatékonyan égeti el a szervezet a felesleges zsírt, a vibráció formálja az alakot, a masszázs pedig ellazítja Önt.

A vibrációs tréning amelett hogy zsírszöveteket éget el, serkenti a vér és nyirokkeringést, és ezért a barnulás is sokkal intenzívebb és tovább tartó lesz.


A használata jótékonyan hat a kötőszövetekre, feszesíti a kollagén rostokat és a bőrt, továbbá rendkívül hatásos a cellulitisz kezelésében és megelőzésében.

Feszesebb bőr – kiváló alak – mérhető, garantált fogyás – sejtmegújulás – egészséges életforma – teljes körű regenerálódás – bronzbarna bőrszín.

Professzionális álló szolárium, mely egy időben biztosítja vendégeink számára az egyenletes barnulást és alakformálást!!!