+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 6:30-21:30 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: 14:00-20:00 biafitness@freemail.hu

Sziasztok,

Szitnyai Kriszti vagyok, testépítő sportedző és Cross-training csoportos és személyi edző. Kiskorom óta számtalan sportágat kipróbáltam már és az utóbbi 6-7 évben fordultam a testépítés felé. Nagy hangsúlyt fektetek a tudásbővítésre, így folyamatosan képzem magam.

Testépítő sportedző és Cross Trainer edzői végzettségem mellett kettlebell és olimpiai súlyemelést is tanultam, nagy szerelmem a crossfit edzésforma. A csoportos edzéseimen erő-állóképességet fejlesztünk, miközben folyamatosan tanuljuk és begyakoroljuk a különböző technikai elemeket.

Használunk kettlebell-t, TRX-et, súlyzót, rudat és labdákat, de mindezek mellett elsajátítjuk a saját testsúlyos gyakorlatok helyes kivitelezését is. A köredzés során lehetőség van egyéni erőnléthez mérten végezni a gyakorlatokat (súly nélkül, kis súllyal, nagyobb súllyal), de variáljuk az intervallum gyakorlatokat a tartásjavító, egyensúlyfejlesztő és koordinációs gyakorlatokkal is.

Magánedzéseimen hasonló tematika alapján dolgozom, célom a mozgásminták felmérése, esetleges aszimmetriák, rosszul rögzült gyakorlatok javítása, egyéni igények és célok alapján erőfejlesztés, mobilitás fokozása, általános jóllét megteremtése, teherbírás fokozása.

Fordulj hozzám bizalommal, akkor is, ha izmot szeretnél építeni, vagy fogyni, formásodni, esetleg a hajlékonyságodat növelnéd, javítanál a tartásodon, szeretnéd, ha izmaid funkcionálisan is jobban működnének.

Elérhetőségem: szitnyai.krisztina@gmail.com +36 30 30 914 2995