Feliratkozás a hirlevelünkre

Facebook

 

 

RÉPÁSSY ERIKA

Okleveles Iyengar jóga oktató, Intermediate Senior 1 (2014)

2002-ben Londonban találtam rá a jógára a turizmus, diplomácia, marketing, tánc és a zene világa után. Hosszabb külföldi kiküldetésem nyújtott lehetőséget arra, hogy napi szinten tanuljak a világ neves oktatóitól. Ezek a találkozások szoros és meghatározó köteléket hoztak létre köztem és a jóga közt.

A londoni Iyengar Jóga Intézet után tanulmányaimat az írországi Dublinban folytattam, ahol 2006-ban sikeresen elvégeztem a tanárképző iskolát, ezt további képzés követte a nagy presztizsű new yorki intézetben. Az évek során számtalan műhelyen vettem részt a világ vezető Iyengar jóga oktatóival, köztük egyszer magával B.K.S. Iyengar mesterrel a 2005-ös Yoga Journal konferencián Colorado államban.

Jelenlegi tanárom férjem, Kevin Gardiner (USA). 2005. tavasza óta tanítok mint okleveles Iyengar Jóga oktató Magyarországon és Szlovéniában, a budapesti Amrita Jógaközpontot vezetem illetve tanítok, szervezem, tolmácsolok és asszisztálok a hazai Iyengar jógaoktató képzésben. Eddig ötször jártam Indiában az Iyengar család óráin, ahová hamarosan visszatérek.

Telefon: +36-20-555-4167
Email: info@iyengarjogabudapest.hu
Honlap: http://www.iyengarjogabudapest.hu

 

 

TÓTH TIHAMÉR

Okleveles Iyengar jóga oktató, Introductory 2 (2014)

Az Iyengar módszerben a terápiás megközelítés felfedezhető minden ászanában, a legelső Tadasana-tól a legbonyolultabb ászanákon át a Savasana-ig.

Okleveles Iyengar Jóga oktató, Programozó-matematikus (ELTE BSC), Testépítés–fitnesz oktató. 2003. óta rendszeresen jógázom, az Iyengar jógával 2008-ban találkoztam Berlinben. Iyengar jóga oktatói tanulmányaimat  a magyarországi oktatóképzőn Budapesten 2011-2014. között végeztem, oklevelemet pedig a Magyar Iyengar Jóga Szövetség keretei közt szervezett vizsgán 2014-ben kaptam. Tanultam Indiában a Punei Iyengar Jóga Intézetben (RIMYI). Tanáraim: Kevin Gardiner, Erika Répássy. Több neves jógaoktató műhelyén vettem részt, a teljesség igénye nélkül: Manouso Manos (USA), Rita Keller (D), Laurie Blakeney (USA), Joan White (USA), Sheila Haswell (UK), James Murphy (USA), Dean Lerner (USA).

Tel.: +36 30 932 3256

Email: tihamer.toth@gmail.com,

Honlap: mezesjoga.blogspot.hu