+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 6:30-21:30 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: 14:00-20:00 biafitness@freemail.hu

Házirend

A Házirend célja, hogy meghatározza a Biafitness Sportcentrumban tartózkodó személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzése érdekében elengedhetetlenek. Előírja továbbá a Biafitness Sportcentrum rendeltetésszerű használatára, állagának megőrzésére, biztonságos üzemeltetésére szolgáló más szabályokban nem rögzített követelményeket.

Általános szabályok

A Biafitness Sportcentrum területe csak rendeltetésének megfelelően használható. Szolgáltatásaink használója nem sérthet meg vonatkozó hatályos jogszabályi előírásokat, illetve az ezen Házirendben foglaltakat.

A Biafitness Sportcentrum területén tilos:
– a dohányzás, alkohol, kábítószer és tiltott doppingszerek fogyasztása
– minden olyan tevékenység, amely a Biafitness Sportcentrum szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért
– veszélyes anyag vagy tárgy (robbanóanyagok, fegyverek stb.) illetve állat bevitele
– az üzemeltető engedélye nélkül minden kereskedelmi tevékenység, reklám elhelyezése, hang- és képanyag készítése, tiltott szerencsejáték, zene szolgáltatása
– minden, másokat erős zajjal, szaggal vagy egyéb környezeti ártalommal járó zavaró tevékenység.

A Biafitness Sportcentrum egész területén kizárólag megfelelő végzettségű, a létesítmény üzemeltetőjénél jegyzékbe vett és engedélyezett személyek jogosultak sportszakmai tevékenységet, oktatást, edzést tartani.
A Biafitness Sportcentrum szolgáltatásait kizárólag nyitvatartási időben lehet igénybe venni:

Hétfő – Péntek: 06:30 – 21:30 óráig, Szombat, Vasárnap: 8:00 – 14:00 óráig

A Biafitness Sportcentrum szolgáltatásait igénybe vevő vendégei kötelesek a zárási időpontokra tekintettel a létesítményt időben elhagyni.

Amennyiben a Biafitness Sportcentrum területén az üzemeltető a tevékenysége illetve szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására reklámanyagot készít, készíttet és esetleg azokon, bármely vendég is feltűnik, a vendég a reklámanyagon megjelenésével összefüggésben az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem léphet fel, ha azt előzőleg (a reklámanyag készítésekor) nem jelezte.

A Biafitness Sportcentrum a sportszolgáltatásokat igénybe vevő vendégekről adatnyilvántartást vezet. Az üzemeltető a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja, azt harmadik félnek nem adhatja ki.
A vendégek biztonsága érdekében, a Biafitness Sportcentrum rendőrségre bekötött riasztóval rendelkezik, területén kamerás megfigyelő rendszer működik.

Sportszolgáltatásaink igénybevétele előtt ajánlott orvosi vizsgálatot végeztetni, amely tájékoztat az aktuális fizikai állapotról, illetve feltárja az esetleges kizáró okokat.

A Házirendben szereplő előírások súlyos vagy folyamatos megszegése esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor. Eredménytelenség esetén az üzemeltető jogosult a vendéget távozásra felszólítani, illetve tagjai sorából időlegesen, vagy végleg kizárni. A kiutasított szabálytalankodó vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet. A létesítmény területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és tisztaság betartása, másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés.

A berendezések nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat, a vendég köteles megtéríteni.
A Biafitness Sportcentrum üzemeltetője nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen viselkedéséből erednek, valamint az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, értékekért. Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Térítés ellenében a recepciónál a bekamerázott részen értékmegőrző szekrény igénybe vehető. A talált tárgyakat minden vendég a recepción köteles dokumentálás mellett leadni.

A létesítmény területén bekövetkező bármilyen rendkívüli eseményt az elsődlegesen észlelő az üzemeltetőnek a recepción köteles késedelem nélkül jelezni. Rendkívüli eseménytől függően, késedelem nélkül telefonon értesítendő:

Mentők (baleset esetén) – 104
Tűzoltóság (tűz esetén) – 105
Rendőrség (rendbontás esetén) – 107

A Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint bármikor módosíthatja, illetve kiegészítheti.
A Biafitness Sportcentrum üzemeltetője fenntartja a jogot a létesítmény egész, vagy részterületein zártkörű rendezvények lebonyolítására az általános vendégkör kizárásával.

Az órarendet valamint az oktató személyét illető változtatás jogát a vezetőség fenntartja.

A Biafitness Sportcentrum Házirendje minden szolgáltatást igénybe vevő vendég számára a  recepción és a honlapon (www.biafitness.hu) elérhető és áttekinthető. A Biafitness Sportcentrum üzemeltetését az Andi Fitness Center Kft. (2051 Biatorbágy, Szabadság út 12.) végzi.

A szolgáltatások igénybevétele a Házirend automatikus elfogadását jelenti!

Recepció

A Biafitness Sportcentrum sportterületeire belépni csak érvényes bérlettel vagy napi jeggyel lehet.
Az első alkalommal minden vendégnek kötelező kitölteni a recepciónál rendszeresített adatlapot, amellyel elfogadja a létesítmény mindenkori házirendjét. Az első belépés magába foglalja a nyilvántartásba vételt is.

A sportszolgáltatást igénybe vevő vendég részére, az üzemeltető a ruhaváltáshoz az arra alkalmasan kialakított öltözőtérben térítésmentesen öltözőszekrényt biztosít, melynek kulcsa a létesítményben tartózkodás alatt a vendégnél van. A kulcs elvesztése esetén azonnali, 3 000 Ft zárcsere díjat köteles fizetni.

A bérletek pénzre vissza nem válthatók. A 10 alkalmas aerobik és kombinált bérletek, valamint az aerobik órajegy alkalmanként 55 perces aerobik órát tartalmaznak. A bérletek névre szólóak, át nem ruházhatók. Az órákra való várakozás idején a recepció illetve a társalgó részen kell tartózkodni.

Öltözők

Az öltöző- és zuhanytérben, valamint a szauna előterében papucs használata ajánlott. A létesítmény területén és az öltözőszekrényben hagyott tárgyakért az üzemeltető semmilyen mértékben felelősséget nem vállal.
Kérjük, hogy a vizesblokkokban észrevett esetleges problémákat (dugulás, szennyeződés) a mielőbbi javítás érdekében haladéktalanul jelezzék a recepción.

Kondi – és kardió terem

14 éven aluli gyerek a teremben nem tartózkodhat! Csak megfelelő sportöltözetben lehet belépni és edzeni. A teremben tiszta váltócipő használata kötelező! Papucsban, szandálban, illetve mezítláb történő edzés nem engedélyezett. Utcai cipő és utcai ruha viselete tilos.

A sportterekbe kizárólag zárható műanyag palackban vihető be ital.

Az edzőgépeket és eszközöket kizárólag rendeltetésszerűen, a vendég alkatának és erőnlétének megfelelően, saját felelősségre használhatja. A gépek és eszközök használatát követően minden használó, a gépeket alaphelyzetének, az eszközöket rendszeresített tárlóhelyére történő visszahelyezéssel köteles hátrahagyni. Törölköző használata a gépeken kötelező, melyről a vendégek saját maguk gondoskodnak. A Biafitness Sportcentrum térítés ellenében tud törölközőt biztosítani.

A kardió gépeket érkezési sorrendben lehet igénybe venni. Előzetes bejelentkezésre nincs lehetőség.
A személyi higiénia fenntartása végett, kérjük a kardió gépek használat utáni fertőtlenítését – különös tekintettel az érzékelő- és kapaszkodó felületekre. Az eszközöket, azok használatát követően, minden használó az erre rendszeresített tároló helyekre történő visszahelyezéssel köteles hátrahagyni.

Aerobik terem

Higiéniai okokból csak megfelelő sportöltözetben lehet belépni és edzeni. A teremben tiszta váltócipő használata kötelező! Papucsban, szandálban, illetve mezítláb történő edzés nem engedélyezett. Utcai cipő és ruha viselete tilos!

Az órákon résztvevő elfogadja az oktató szakértelmét, aki az órarendben feltüntetett stílusú órát saját struktúrája és tematikája szerint megfelelő szakértelemmel vezeti le. Az órák 55 percesek. A foglalkozások közötti szünetben, a teremben nem lehet tartózkodni (takarítás, szellőztetés, a következő órára való felkészülés miatt). Az eszközöket, azok használatát követően, minden használó az erre rendszeresített tároló helyekre történő visszahelyezéssel köteles hátrahagyni. Kizárólag zárható műanyag palackban vihető be ital. Az órarendet valamint az oktató személyét illető változtatás jogát a vezetőség fenntartja.

Szauna

A szaunát mindenki saját felelősségére használhatja. Törölköző használata kötelező! A szaunába kozmetikumokat (pl.: illóolajat) nem lehet bevinni. Hasonlóképpen nem ajánljuk különböző újságok és magazinok olvasását, mert a hő és pára hatására a nyomdafestékből felszabaduló gőzök mérgezőek lehetnek. Rosszullét vagy szédülés esetén már az első jelek észlelésekor hagyja el a szaunát, mert nem áll módunkban folyamatos felügyeletet biztosítani a szaunázás időtartama alatt. Az illóolajok amilyen jótékonyak olyan veszélyesek is, vigyázni kell az alkalmazásnál a töménységre, mennyiségre, mert veszélyes lehet, ezért csak a Biafitness Sportcentrum munkatársai kezelhetik az olajokat!

Szolárium

Ne használja a készüléket ha fotoaktivitást okozó gyógyszert szed! A gép használata előtt kérje ki orvosa véleményét amennyiben antibiotikumot vagy gyulladáscsökkentő gyógyszert szed! Ha bármilyen bőrbetegsége van, a készülék használata előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét. Akin sok anyajegy vagy szeplő van, illetve akinek családjában rosszindulatú daganatos betegség fordult elő, ne használja a szoláriumot! Gyerekek ne használják a gépet! A készülék használata előtt győződjön meg róla, hogy bőre mentes mindenféle testápolótól, parfümtől, dezodortól és egyéb kozmetikai szerektől, mivel ezek növelik a bőr fényérzékenységét! A szolárium gépet mindenki csak saját felelősségére használhatja!