+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 6:30-21:30 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: 14:00-20:00 biafitness@freemail.hu

Sziasztok!

 

Frei Hajnalkának hívnak. 32 éves vagyok. Gyerekkorom óta lételemem a mozgás. Számtalan sportot kipróbáltam, de igazi nagy szerelem a kerékpár sport és az evezés, sárkányhajózás maradt.

Imádok a szabadban tekerni és a teremben is, mindkettőnek megvan a varázsa. Szuper jó érzés mikor az ember egy-egy fárasztó nap után felül a bringára teker. Közben teljesen kikapcsol, dübörög a zene, jól érzi magát, kellemesen elfárad. Leszáll, s mintha kicserélték volna.

Nekem a spinning/ spinracing terem egy szentély. Ahova, amikor belépek mindent, ami negatív kint hagyok. Az ajtóban lepakolom a problémáimat. S ezt várom a vendégeimtől is. Kapcsoljanak ki, ne foglalkozzanak mással csak magukkal.

Arra törekszem, hogy mindenki, aki betér hozzám órára, jól érezze magát és pozitív élményekkel gazdagodjon. Zenei téren mindenevő vagyok, változatosak a mixeim, de a szívem csücske azért a trance.

Ajánlom az órámat azoknak, akik fogyni szeretnének, alakot formálni, állóképességet javítani, egy jó kis csapattal közösen szeretnének tekerni, vagy csak simán kicsit az egészségükért szeretnének tenni, esetleg egyik se csak vágynak arra, hogy kicsit kikapcsoljanak.

A tudatos edzés híve vagyok. Kedvenc mondásom: „ Ép testben, ép lélek.”

Iskoláim: ELTE TÓK tanító-testnevelés műveltség területtel, Fitness Company: Spinracing oktató, fitness intrucktor, terhes torna, senior torna oktató, indoor cycling instruktor.