+36 23 313 249 NYITVATARTÁS Hétfőtől-Péntekig: 6:30-21:30 Szombat: 08:00-14:00 Vasárnap: 14:00-20:00 biafitness@freemail.hu

Felméry Máté,

Fitness instruktor

“Hidd el, hogy képes vagy rá és félig már véghez is vitted”

/T.Roosevelt/

4 éves korom óta foglalkozom a sporttal, kezdetben fociztam több egyesületben is, majd kipróbáltam még jó pár sportot, köztük az atlétikát is, de végül a konditermi edzésnél kötöttem ki. A Soter-line iskolánál végeztem Fitness Instruktorként, hogy edzőként is továbbvihessem ezt a sportot.

A konditermi edzésnek megvan az a szépsége, hogy egy nagyon összetett sport, hiszen három alappillére épül: edzés, táplálkozás, pihenés. Ezek közül a két legnehezebb összetevőben a segítségedre tudok lenni. Az edzéseim az elejétől a végéig a Te céljaidnak megfelelően lesznek alakítva, legyen szó izomtömeg növelésről, vagy fogyásról, vagy egyszerűen csak egy sportosabb életmódváltásról. Ezeket a célokat, hogy valóban elérd nagyon fontos a megfelelő táplálkozás, amiben bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulj hozzám, hiszen ez is része az edzéseimnek. Ha egy olyan edzőt keresel, aki maximális figyelmet fordít rád, egész edzés alatt Te vagy számára az első, akkor keress meg bátran.

Elérhetőségeim:

Telefon: 06308928630

E-mail: felmerym@gmail.com

Facebook: Máté Felméry